CMS-sistem MINITRON

Izdelava spletne strani poteka v Minitron-u, ki je in-house razvit zaprtokodni sistem, ki podjetju omogoča celovito poslovodstvo na spletu. Tukaj bomo izpostavili predvsem CMS sistem za urejanje spletne strani, ki je del Minitrona, v katerem nato v celoti sami urejate vašo spletno stran oz. trgovino. CMS urejevalnik Minitron, je zelo enostaven za uporabo in je v slovenskem jeziku ker je slovenski produkt, osvojijo pa ga vsi, tudi tisti, ki imajo malo slabše računalniško znanje.

V CMS urejevalniku Minitronu urejate in vzdržujete vašo spletno stran (CMS sistem): urejate galerije, dodajate vsebino, dodajate slike in novice; nadzorujete poslovanje vašega podjetja (ERP) in upravljate odnose s strankami (CRM), kjer lahko svojim partnerjem pošiljate obveščanja o vaših izdelkih in storitvah, novostih ter akcijah.

Izdelava spletne strani z nami je  prijazna, nikakor vam ne damo občutka, da ste v celotni zgodbi izvedbe projekta sami. Svetujemo vam pri izbiri slik, grafične podobe, kot tudi vsebini. Prav odnos je tisti, ki našega partnerja prepriča v pristno dolgoročno sodelovanje, kar nam je v res velik ponos. Z našo pomočjo boste pri izdelavi spletne strani deležni našega pozitivnega odnosa, strokovnosti, kot tudi ogromno nasvetov, kako zapeljati prodajni proces na vaši spletni strani za pridobitev vaših potencialnih kupcev. Naj vaša spletna stran dosega svoj prodajni namen, da bo po sami aktivacij v spletno okolje tudi vidna.

Če potrebujete pomoč pri izdelavi vaše spletne strani, vam z veseljem pomagamo. Kar pokličite nas na 031 779 867.