LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Izdelava spletnih strani in trgovin

  lepe, funkcionalne, efektivne.

Kako poteka proces IZDELAVE SPLETNE STRANI

1. Kontaktirajte nas.

Po telefonu ali po e-mailu nam posredujte svoje želje za izdelavo spletne strani oz. oddajte povpraševanje na obrazcu za povpraševanje.
2. Izdelava predloga sodelovanja.

Brezplačno vam pripravimo ponudbo za izdelavo spletne strani po vaših željah. V tem koraku imamo na voljo informacije, ki ste nam jih posredovali ob prvem kontaktu, zato vas zagotovo povabimo na sestanek z dobro kavo, kjer dorečemo bolj detajlne elemente za izdelavo spletne strani.
3. Uvodni sestanek.

Izdelava spletne strani je za nas vsakdanji delovni proces, vi pa se morda prvič podajate v postopek izdelave spletne strani. Zato na sestanku pozorno poslušamo vaše želje in jim dodamo naše izkušnje. Ko najdemo skupni jezik se zaženejo delovni procesi izdelava spletne strani – oblikovanje uporabniške poti, izdelava design-a in programiranje.
4. Izdelava spletne strani.

Oblikovanje spletne strani in programiranje običajno poteka nekaj tednov, kar je večinoma ravno dovolj časa, da vi pripravite vso potrebno vsebino. Seveda je izdelava spletne strani manjšega obsega krajša in izdelava spletne strani večjega obsega daljša.
5. Vnos vsebine, testiranje in optimizacija.

Ko je vsebina vnesena, se izdelava spletne strani še ne zaključi. Potrebno je še testiranje celotnega uporabniškega postopka, skozi katerega se bodo dnevno vile vaše stranke, s čimer zagotovimo optimalno delovanje ter prijetno uporabniško izkušnjo.
Luxmedia service image top
Luxmedia service image bottom 3 steps
Izdelava spletne strani, ki prodaja

Izdelava spletne strani pri LUXmedia je v vseh korakih procesa izdelave spletne strani usmerjena v cilj naročnika - prodajo.
UX - User Experience

Uporabniška izkušnja je kralj spletne strani. Izdelava spletnih strani z dobro izdelano prodajno potjo povečuje zadovoljstvo uporabnikov in prinaša prodajne rezultate.
100% zaprto kodni CMS sistem

Izdelava spletne strani v zaprto kodnem CMS sistemu nam omogoča neomejeno prilagodljivost, s čimer zadovoljimo vsako željo naših strank.
Kavica?
Ikona kava
Bottom content

Pomagamo vam pri SEO optimizaciji


Izdelava spletne strani se ne zaključi, ko je le ta dokončana. Pomagamo vam pri SEO optimizaciji vaše spletne strani. Svetujemo vam, na kakšen način pisati vsebino, kateri naslovi so pomembni in na kakšen način morajo biti poimenovane vaše slike. Zakaj je to pomembno?
Izdelava spletne strani je zgolj del zgodbe, drug del je zagotovo SEO optimizacija, ki je pomembna za vas, da se boste z naravnimi zadetki uvrstili čim višje v iskalnikih. Obisk spletne strani je tisti, ki vam v končni fazi tudi prinaša vašo prodajo.
Postanite del naše družine.

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’
Izdelava spletnih strani končna