GOOGLE oglaševanje

Iskalni marketing v katerega se vključuje Google oglaševanje, je del oglaševanja, ki je vključeno v dejanja, kjer se na spletu nekaj išče. Je pa Google oglaševanje zelo efektivno, saj je tukaj kupec v večji meri že v zadnji fazi nakupa. Zato je zelo pomembno, da se vsebinski oglas, ki je nato vezan na vašo spletno stran pokaže med iskanimi rezultati. Glede na samo poplavo konkurence pa je dobro, da ste tudi z oglasi uvrščeni čim višje na prvi strani iskanih zadetkov.

Eden izmed razlogov, zakaj oglaševati na iskalniku Google je tudi doseg,  ki ima največji plus. Število uporabnikov se sproti povečuje. Ali veste, da več kot  97,5 odstotkov prebivalcev Slovenije  uporablja Google iskalnik? Več kot odličen razlog, zakaj oglaševati na iskalniku Google. Eden izmed plusov je tudi ta, da je samo prikazovanje oglasov na iskalniku Google BREZPLAČNO, plačate šele takrat, ko potencialni kupec klikne na vaš oglas. Glavni cilj Google oglaševanja je vsekakor prodaja vaših izdelkov in storitev, za kar si pri LUXmedia prizadevamo s sestavo in postavitvijo čim bolj optimalne kampanje. 

Dosledno in natančno analiziramo vašo spletno stran, vsekakor preverimo vašo konkurenco in na podlagi tega izluščimo najboljše. Ponosni smo, da smo spisali veliko  uspešnih zgodb, ki so posledica dobro zastavljenih kampanj na iskalniku Google. 


Če potrebujete pomoč pri Google oglaševanju, vam z veseljem pomagamo. Kar pokličite nas na 031 779 867.