LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Zakaj izdelava spletne strani pri LUXmedia?

Veste, da vas nekakovostno izdelana spletna stran lahko stane dobička? Kako? Berite naprej >>PRIPOROČAMO.

Danes se vse dogaja na spletu in če ste v velikem morju mala riba, vas to lahko dobesedno pokoplje. Ali veste, da če spletna stran ni privlačna na prvi pogled, lahko uporabnik zaradi tega zapusti spletno stran?

Včasih je bilo podjetje IN, če je imelo spletno stran, danes je podjetje IN, če ima spletna stran vse funkcije, da zadovolji dobro uporabniško izkušnjo.

Tukaj ne bomo poveličevali, zakaj smo mi dobri. Vsak bo zagovarjal svoj prav, dejstvo pa je, da če ne boste na spletu dobro predstavljeni, je to slabo za vaš posel. Če ste sami strokovnjak na svojem področju, veste kaj in kako je potrebno poslovati, da zadeva funkcionira, enako mi.

Kot primer...

Vrtnar nikoli ne more tako dobro oblikovati spletne strani, kot tudi oblikovalec ne ve, koliko je potrebnega določenega gnojila za kakšno rastlino. Dobra primerjava? :)

Ok, sedaj pa gremo na tistih par res najbolj očitnih razlogov, zakaj je spletno stran bolje zaupati podjetju, ki se s tem ukvarja profesionalno.

1. ZAPRTO KODNI CMS MINITRON


Tisti, ki delujejo na področju spleta vedo, da je zaprto kodni CMS več kot pogoj za kakovostno spletno stran ali spletno trgovino. Tudi podjetja vedno bolj to zahtevajo, saj samo na takšen način lahko nudijo nemoteno delovanje uporabniško bogate spletne strani. V zadnjem času pogostih vdorov v spletne strani bo v prihodnje še več, vedno več bo tega, da spletne strani ne bodo delovale in še veliko drugega - ukradene baze podatkov, zbrisani računi, naročila in podobno.

Pri nas imamo in-house CMS MINITRON, ki omogoča, da spletna stran deluje nemoteno ves čas. Ne glede na velikost vašega podjetja in ne glede na dejavnost, s katero se ukvarjate, je CMS Minitron idealen za nadzor in celovito vodenje vašega poslovanja. Za uporabo Minitrona ne potrebujete nobenih inštalacij programske opreme na osebni računalnik, temveč le uporabniško ime in geslo ter internetno povezavo.

Enostavno in hitro lahko do CMS-a dostopate od kjerkoli in kadarkoli, ter tako upravljate in nadzirate dogajanje v vašem podjetju.

V Minitronu urejate in vzdržujete vašo spletno stran (CMS): urejate galerije, dodajate vsebino, dodajate slike in novice; nadzorujete poslovanje vašega podjetja (ERP) in upravljate odnose s strankami (CRM), kjer lahko svojim partnerjem pošiljate obveščanja o vaših izdelkih in storitvah, novostih ali akcijah. Celotni Minitron je v slovenskem jeziku, saj je slovenski produkt.

Zakaj bi razpršili vaše poslovanje v več programskih rešitev, če imate lahko vse na enem mestu in dostopno 24/7 :)

2. UNIKATEN DESIGN


Ne misliti, da smo samovšečni, res pa je, da smo velikokrat deležni pohval, saj se vse spletne strani pri nas izrišejo na roko v Photoshopu/Illustratorju in gredo potem v razrez. Ne delujemo po principu template-ov, ki se jih prenese iz spleta, ampak je po domače povedano vse iz glave.

Že res, da se ideje iščejo na spletu, drugje, ampak ne delujemo po principu v naprej pripravljene predloge, kar je velik plus za naročnike.
 

3. POSODOBITVE


V današnjem času se splet spreminja skorajda dnevno. Orodja za samostojno izdelavo spletne strani ali pa pogosto uporabljeni odprtokodni CMS-i, ne omogočajo vseh posodobitev, sploh varnostnih, ki jih boste nujno morali implementirati na spletno stran.
Nujno za vse tiste, ki se boste odločili za izdelavo spletne strani, da le-to zaupate podjetju z izkušnjami. Pri nas se vseh novosti že zelo veselimo, saj jih spremljamo na dnevni ravni.

Kavica?
Ikona kava
Facebook oglaševanje bottom

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’

izdelava spletne strani slogan