LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Registracija delovnega časa - poceni in enostavno

Le dobra rešitev za registracijo delovnega časa zaposlenim ne bo v breme in le dobra rešitev bo izpolnila vse želje delodajalca. Preverite kako enostavno je to v HubTie Time registratorju delovnega časa…

Hitro delovanje


Vse prevečkrat je registracija delovnega časa za zaposlene nekaj negativnega, saj so sistemi ali prepočasni, prenerodni ali pa nezanesljivi. Če delovanje registracije delovnega časa ni 100% so tudi vsi zbrani podatki tako rekoč neuporabni, saj podjetje ne more za obračun plač uporabiti nezanesljivih in nepopolnih podatkov.

Velika prednost HubTie Time sistema je enostavna aktivacija. Aplikacijo lahko enostavno prenesete za lokalni računalnik, tablico ali telefon z operacijskim sistemom Android ali Apple iOS.

Minitron - Hubtie Time vmesna


HubTie Time omogoča registracijo s pomočjo vnosa PIN številke ali pa z osebno RFID kartico, ki je dodeljena vsakemu zaposlenemu. Uporaba sistema z vnosom PIN številke je primerna samo za manjša podjetja, saj pri večjem številu ljudi potrebujemo boljši nadzor, kar dosežemo z osebnimi karticami.
Zaposlenim v podjetju lahko posamično ali v skupinah določamo delovni čas, ki je fiksen ali variabilen. Funkcionalnost HubTie Time-a nam tako omogoča relevantne statistične podatke in hitrejšo obdelavo podatkov, ko ure prenesemo v računovodski modul ERP sistema.

Povezljivost sistema


Pri tem lahko izkoristite ERP sistem HubTie, katerega del je HubTie Time in podatke obdelujete v modulu Računovodstvo. Lahko pa podatke z enim klikom izvozite v računovodski program, ki ga že uporabljate. ERP sistem HubTie namreč omogoča izvoz in pošiljanje dokumentov v VOD standardu v različne priznane računovodske programe, ki se uporabljajo v Sloveniji – Vasco, MiniMax, OpPIS in Datalab Phanteon.

Registracija delovnega časa Hubtie Time se lahko poveže tudi z moduli proizvodnje s čimer ERP sistemi omogočajo avtomatizacijo merjenja časa posamičnim aktivnostim na delovnih ali servisnih nalogov.

Če registracije delovnega časa še ne uporabljate ali pa z obstoječim sistemom niste zadovoljni vas vabimo, da si brezplačno prenesete aplikacijo. Sistem lahko preskusite v minutki že na vašem telefonu in se prepričate, da bo HubTie Time pridobitev za vaše podjetje.

Kavica?
Ikona kava
Facebook oglaševanje bottom

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’

izdelava spletne strani slogan