LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Izdelava spletnih strani v 6-ih korakih

Kako se začne izdelava spletnih strani? Tako, da naročnik naredi 1.korak in to je povpraševanje po telefonu oziroma poslano preko maila. Na osnovi želja predlagamo sestanek ob dobri kavi.

Dobra kava se vedno prileže ob sklepanju novih sodelovanj. Naročnik pove svoje želje, kaj želi, kaj mu je najbolj pomembno. Pri nas omejitev NI. To kar si naročnik zaželi, lahko dobi. Zakaj?

Nismo omejeni z moduli odprto-kodnega sistema ampak uporabljamo in-house CMS Minitron, ki ni namenjen zgolj urejanju spletnih strani, ampak je celostna rešitev CRM, ERP, ki je na trgu že več kot 10 let. To pomeni 10 let razvoja, kar je odličen pokazatelj, da je produkt kakovosten.

1. KORAK


Oblikovanje spletne strani v Photoshopu/Illustratorju se prične po potrditvi sodelovanja. Tukaj se upošteva vse želje in zahteve, ki jih ima naročnik. Kot je svinčnik najboljši prijatelj listu papirja, je vloga pri risanju v Photoshopu enaka, vendar prenesena v digitalno obliko.

Rišemo, pišemo, spreminjamo pozicije elementov, dodajamo ter odvzemamo barve, vse, da bo na koncu oblikovna verzija spletne strani takšna kot si jo je naročnik zaželel. Vsaka oblikovna predloga, od naslovne strani do podstrani, so vedno poslane v predogled naročniku za kakršnekoli popravke ter dodelavo.

2. KORAK


Po potrditvi oblikovnih predlog spletne strani, gredo le-te v razrez, oziroma v programiranje. Tukaj so na vrsti številke, kode, šifre, ki so seveda poznane programerjem.

3. KORAK


Spletna stran je pri nas postavljena na pod domeno oz. testno domeno, kjer lahko naročnik ves čas spremlja potek izdelave spletne strani. V času izdelave spletne strani lahko naročnik sproti podaja komentarje, kaj še dodati od vsebine, slik... V podjetju imamo vedno osebo, ki skrbi za nemoteno komunikacijo z naročnikom. Sam čas izdelave spletne strani je odvisen tudi od tega, kako hitro naročnik priskrbi vso vsebinsko gradivo, ki je potrebno za objavo spletne strani.

izdelava spletnih strani po korakih vmesna


4. KORAK


V našem podjetju uporabljamo CMS MINITRON, ki je orodje, s katerim se upravlja in ureja spletne strani. To je zaprto-kodni CMS, ki naročniku omogoča kar se da enostavno uporabo in urejanje spletne strani. Naročnika se v podjetju nauči celotnega postopka urejanja spletne strani, ter se ga na takšen način v celoti pripravi na samostojno uporabo spletne strani. Skupaj gremo skozi postopek vstavljanja vsebine, od slik, tekstov ter preostalih sprememb na spletni strani.

5. KORAK


Temeljito analizo naredimo ob koncu izdelave spletne strani. Preverimo vse povezave, galerijo slik, delovanje kontaktnega obrazca, košarice v spletni trgovini,... Spletno stran se prestavi oziroma objavi na naročnikovi domeni.

6. KORAK


Ker pa nismo samo podjetje, ki naročniku izdela spletno stran, svetujemo tudi nadaljnjo pot, kako pridobiti na spletno stran čim več obiska. Saj ni dovolj, da se spletna stran samo izdela, potrebno jo je tudi promovirati.

Poznamo ogromno kanalov, kako povečati obisk na spletni strani, od Facebook oglaševanja do Google oglaševanja na platformi Adwords in SEO optimizacije spletnih strani. Katerega izbrati pa je odvisno predvsem od storitev ter želja, kaj želi naročnik doseči. Omenjene storitve za povečanje obiska izvajamo tudi mi, zato podjetja z višjimi cilji, običajno te storitve naročijo pri nas.

Pokličite nas za nasvet, povabimo vas na kavico :)

Kavica?
Ikona kava
Facebook oglaševanje bottom

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’

izdelava spletne strani slogan