LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Izdaja računa v 30 sekundah

Ste sestavili ponudbo, sedaj pa za račun porabite skoraj toliko časa kot za ponudbo? Ali ponovno prepisujete vse podatke iz ponudbe? Potem je čas, da si umislite ERP poslovni program Minitron, ki je tako enostaven, da ga razumejo tudi tisti, katerih računalniško znanje je malce slabše.

Če vaš poslovni program oziroma ERP ne omogoča hitrega sestavljanja, ponudb, računov, dobropisov in ostalih dokumentov je morda čas da ga zamenjate. Če pa za te dokumente še vedno uporabljate Word in Excel pa sploh. Naročnina na ERP Minitron vas ne bo stalo več kot par kavic na mesec.

Vas zanima?


Ker večinoma uporabljate iste materiale ali pa opravljate enake oziroma podobne storitve, je smiselno, da teh ne vpisujete vsakič znova. Vse podatke v šifrant Minitron poslovnega programa vpišete enkrat, potem pa jih samo še izbirate iz seznama. Pri tem pa vam, na primer na ponudbo, sočasno prenese tudi že zavedeno osnovno ceno, ki ste jo vnesli v šifrant.
Če ste za katero od strank v preteklosti že sestavili podobno ponudbo, lahko le-to kopirate, dodate/spremenite potrebne postavke, potem pa vse skupaj le še opremite z novo stranko v glavi dokumenta in ponudba je pripravljena.

Izdajanje računov Minitron vmesna

In Klik do fakture


Nato potrebujete le še klik, da iz ponudbe naredite fakturo. Za izbrano ponudbo izberete možnost »Prenesi na račun«, ter tako prenesete vse podatke ponudbe na fakturo. Po potrebi lahko vse podatke na fakturi spreminjate, potem pa le-to samo še shranite in natisnete. Tako, pa je faktura gotova. Mislite da vam bo vzelo to več kot 30 sekund? Mi mislimo da ne, saj imamo več kot odlične odzive naših že zvestih partnerjev, ki Minitron ERP že uporabljajo.

Če vas zanima kako čim manj časa porabiti za dobavnice, prevzemnice, izdajnice in ostalo delo s papirji v podjetju nas pokličite ali nam pišite.
Kavica?
Ikona kava
Facebook oglaševanje bottom

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’

izdelava spletne strani slogan