LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ali veste kako se oblIkuje LOGOTIP?

Vedno vidimo samo končni rezultat, ki je enim bolj všeč drugim malo manj. Vsake oči imajo svojega malarja pravijo.

Ne glede, kako všeč nam je končni rezultat, vsako oblikovanje logotipa zahteva svoj proces. Brez kvalitetnega logotipa in dobrega grafičnega oblikovanja ne bomo dosegli želenih rezultatov, kaj šele prepoznavnost na trgu.

Kaj je logotip?


Logotip je grafična predstavitev podjetja oz. določene znamke in je vizualna komunikacija vašega podjetja s trgom. Je ime, simbol, monogram, znak oziroma znamka za vaše podjetje, ki želi doseči prepoznavnost in konkurirati na trgu. Vedno znova nas navdušujejo logotipi, ki so narejeni res minimalistično, vendar še vedno povedo bistvo.

Takšen logotip je najtežje narediti. Kičastih, barvitih logotipov je na milijone, dober minimalističen logotip pa je druga pesem. Zdi se, da taka izdelava logotipa traja minuto, resnica pa je ravno obratna, v takšen logotip je vloženega ogromno časa in neprespanih noči - več kot v kričečo kičast logotip.

izdelava logotipa vmesna


Dober logotip ne sme biti kričeč in mora jasno nakazati s čim se vaše podjetje ukvarja oziroma njegovo bit ali vizijo. Logotipa ne smete dojemati samo kot logotip, ampak ga dojemajte kot blagovno znamko.

Izdelava logotipa


Izdelava logotipa ni enostavna reč. Potrebno je upoštevati naslednje faktorje, ki so zelo pomembni da bo naš partner zadovoljen s končnim izdelkom.

  • želje našega partnerja
  • dejavnost s katero se partner ukvarja
  • enostavnost, privlačnost in prepoznavnost

    Potrebujemo:
  • idejo (se navezuje na zgoraj našteto)
  • čas (ki ga vse prevečkrat nimamo)
  • program za izdelavo
 
Pri LUXmedi-i se ukvarjamo z vizualnimi komunikacijami in vam na vašo željo ustvarimo unikatno podobo vašega podjetja ali produkta, s tem pa vam bomo zagotovili konkurenčno prednost na trgu. Vabimo vas, da se nam pridružite ob dobri kavi na ''čvek''. Mi častimo.

Kavica?
Ikona kava
Facebook oglaševanje bottom

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’

izdelava spletne strani slogan