LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Potrebujete novo GRAFIČNO podobo?

Zakaj je grafična podoba podjetja tako zelo pomembna? Ker preko nje sporočate kdo ste in s čim se ukvarjate. Celostna grafična podoba podjetja je pomembna, ker pusti vtis na vašega poslovnega partnerja ali kupca.

Zagotovo veste, da je prvi vtis podjetja izjemnega pomena. Pa se zavedate, kakšnega pusti vaše podjetje? Samo eno možnost imate, da je vaš vtis na potencialnega partnerja dober, medtem ko se sprehaja po vaši spletni strani, dobi v roke vašo vizitko, zloženko, ali vidi vaš oglas v mediju.

Zanimiv je podatek, da kar 46% ljudi oceni kredibilnost podjetja na osnovi izgleda spletne strani podjetja.
Z našo pomočjo lahko ustvarite učinkovite spletne in grafične rešitve, ki bodo znale pritegniti pozornost potencialnih partnerjev.


celostna graficna podoba vmesna


Kaj zajema naše delo:


LOGOTIP
Prejmete sklop konceptov, na osnovi katerih se potem odločite za najboljšega. Tega nato dodelamo do te mere, da ste 100% zadovoljni.

CGP (celostna grafična podoba)
Lahko je osnovna ali obsežna, bistvo pa je, da se z njo predstavljate širši javnosti. Je osnova za podobo vseh vaših marketinških gradiv.

PLAKAT
Če želite narediti določeno promocijo preko plakatov, ali zgolj informirati potencialne partnerje, se oblikuje plakat. Lahko so velike ali male dimenzije.

OGLAS
Različni mediji zahtevajo različen princip oglaševanja. Sporočilo mora biti jasno in vpadljivo, kar še najbolj velja za spletno oglaševanje.

WEB –IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Na osnovi vaših izdelkov/storitev in želja, se vam ustvari predlog, ki se ga nato dodela v
spletno stran, ki bo predstavljala vaše podjetje v virtualnem svetu.

Zavedajte se, da je celostna grafična podoba podjetja naložba v vašo blagovno znamko. Ko potrebujete v podjetju korenito spremembo ali če ravno vstopate v svet posla, smo tukaj za vas.

Kavica?
Ikona kava
Facebook oglaševanje bottom

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’

izdelava spletne strani slogan