LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Najbolj preprosta davčna blagajna - HubTie.

Vas skrbi delo z davčno blagajno? Vam davčna blagajna ne deluje ko ni internetne povezave? HubTie POS davčna blagajna omogoča to in še več.

Če se odločite za HubTie POS davčno blagajno to ni več problem. Naša davčna blagajna je bila razvita z namenom hitre in enostavne uporabe tudi zaposlenim, ki niso najbolj vešči dela z računalnikom ali pametnim telefonom.

Davčna blagajna brez povezave


HubTie POS davčna blagajna omogoča izdajo računov tudi brez povezave, kar je zelo pomembno v bolj prometnih branžah, kot na primer trgovina ali gostinstvo. Stranka ne potrebuje čakati na račun, če internetni ponudnik ravno takrat beleži izpad dostopa do interneta, zaposlenim pa ne povzroča glavobola, ko jih stranke čakajo. Tako sam izpad ne vpliva na vaše poslovanje in lahko nemoteno strankam izdate račun kadarkoli in kjerkoli, računi pa se na FURS pošljejo avtomatsko v prvem trenutku, ko je povezava vzpostavljena.
Povezljivost davčne blagajne


V primeru uporabe HubTie modula »Materialno poslovanje« so tudi zaloge vedno ažurne. Imate stranko pred sabo v trgovini pa zaradi različnih postavitev izdelkov trenutno nimate pogleda ali je artikel pri vas? Morda se izdelek nahaja v skladišču ali pa v vaši drugi poslovalnici. Enostavno vpišete kodo izdelka v sistem in sistem vam javi zalogo artikla v vseh skladiščih.
HubTie davčna blagajna je bila razvita z obzirom, da mora biti kar se da enostavna in zanesljiva. V praksi to pomeni, da lahko novo zaposlenemu v nekaj minutah prikažemo delovanje, v svojem delavniku pa ta oseba ne zazna nobenega izpada delovanja.

Vas zanima več o davčni blagajni?
Kavica?
Ikona kava
Facebook oglaševanje bottom

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’

izdelava spletne strani slogan