LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Koliko pa pri vas stane spletna stran? Hmm.... odvisno

Vsak klic se skoraj vedno začne z besedami - koliko je pri vas cena spletnih strani? Odgovora na to vprašanje nikoli ne moremo podati pavšalno. Zakaj? Ker ne vemo kaj potrebujete, cena je odvisna od vaših potreb in želja. Kakšne pa so vaše želje?

Odgovor na zastavljeno vprašane ''Koliko pa pri vas stane spletna stran'' se v večini primerov prelevi v pogovor, ki traja več kot zgolj 10 minut. Enotne cene, spletnih strani nimamo, saj je vsak partner zgodba zase.
Nekdo želi zgolj predstaviti svoje storitve, nekateri želijo svojo zgodbo strniti skozi niz vsebine in slik, kar zahteva posledično tudi več dela in vložka.

Nekatera podjetja se ne zavedajo, da je spletna stran tista, ki jih predstavlja v virtualnem svetu. Spletna stran je tista, s katero nastopate v virtualnem svetu nadaljnjih nekaj let in ni projekt, ki ga boste že jutri po domače povedano ''zabrisali'' v smeti.

Kdaj je dobro vložiti v spletno stran nekoliko več denarja?


To je vprašanje, na katerega vedno dajemo velik poudarek tudi pri odgovoru. Bistvo poslovanja je, da investiran denar dobite čez čas povrnjen nazaj. Tudi pri spletni strani je enako.
Naj vložek, ki ga namenite v spletno stran, ne predstavlja stroška ampak investicijo, ki se vam bo povrnila. Nekaterim prej, nekaterim nekoliko kasneje.

Tukaj vas sedaj vprašamo sledeče: Koliko je po vašem mnenju vredno vaše podjetje ter kakšno vrednost vam predstavlja vaš kupec? Ste si odgovorili na vprašanje? Verjamemo, da je vrednost neprecenljiva, zato takšno razmišljanje prenesite v vašo spletno stran, saj v končni fazi tudi predstavlja vaše podjetje, mar ne?

Vsekakor kakovostna izdelava spletne strani zahteva svoj čas, kot tudi investicijo. Če se že zavedate vrednosti vašega podjetja, potem to zavedanje prenesite v vašo spletno stran, saj mora kupec na spletu dobiti dobro uporabniško izkušnjo, ki vzbudi pri kupcu razlog, da nekaj kupi pri vas in ne pri konkurenci. Se strinjate?

Zamislite si samega sebe v trgovini. Kje radi kupujete? Kjer se dobro počutite in je energija pozitivna ali tam kjer ste sprejeti z grdimi pogledi in negativno energijo? Kam se boste vrnili po nakup? Mislim, da ste si na to vprašanje hitro odgovorili.


izdelava spletnih strani cenik vmesna


Kaj pa sedaj?


Ugotovili smo, da izdelava spletnih strani nima enotne cene in je na prvo žogo podati ceno za spletno stran nemogoče, dokler ne poznamo par dejstev. Prosim, vzemite si par minutk in si odgovorite na sledeča vprašanja:

1. Čemu bo vaša spletna stran namenjena?

2. Kaj želite doseči z njo?

3. Koliko obiskovalcev na spletni strani si želite na dnevni/tedenski/mesečni ravni?

4. Kolikšno stopnjo povpraševanja si glede na obisk želite?

5. Kolikšen odstotek realizacije glede na povpraševanje želite?

6. Koliko ste pripravljeni investirati v novo stranko?

7. Kolikšen je odstotek dobička od prodaje?

V misih imejte, da bo spletna stran aktivna vsaj dve leti, verjetno pa še dlje. Odgovori, ki ste jih dobili iz zastavljenih vprašanj, pa naj vam bodo vodilo, kolikšen potencial vam spletna stran predstavlja in kolikšna bi naj bila investicija v izdelavo spletne strani.

Želimo si, da veste, da se ne smete bati večje investicije v izdelavo spletne strani, saj se je že prevečkrat zgodilo, da so ravno najcenejše spletne strani na koncu tiste, ki vas bodo najbolj udarile po žepu. Poceni na dolgi rok ni vedno tudi dobro. Ne glejte hipno tisti trenutek, ampak imejte pred očmi vedno daljše investicijsko obdobje.

izdelava spletnih strani cenik vmesna 2


Nasvet!


Vsaka stvar, ki je večjega obsega zahteva premislek. Če ste na tesnem z denarjem raje s samo izdelavo počakajte par mesecev, kot pa da investirate nekaj na hitro in dobite slab rezultat. Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, to bomo vedno poudarjali.

Z veseljem vam priskočimo na pomoč, sicer pa tudi ni vse tako črno-belo. Razen naša kava ki vam jo bomo skuhali, če se odzovete povabilu. Pridete?


Kavica?
Ikona kava
Facebook oglaševanje bottom

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’

izdelava spletne strani slogan