LUXmedia contact button

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Izdelava spletne trgovine

  lepe, funkcionalne, efektivne.

Kako poteka proces IZDELAVE SPLETNE TRGOVINE

1. Kontaktirajte nas.

Po telefonu ali po e-mailu nam posredujte svoje želje za izdelavo spletne trgovine oz. oddajte povpraševanje na obrazcu za povpraševanje.
2. Izdelava predloga sodelovanja.

Brezplačno vam pripravimo ponudbo za izdelavo spletne trgovine po vaših željah. V tem koraku imamo na voljo informacije, ki ste nam jih posredovali ob prvem kontaktu, zato vas zagotovo povabimo na sestanek z dobro kavo, kjer dorečemo bolj detajlne elemente za izdelavo spletne trgovine.
3. Uvodni sestanek.

Izdelava spletne trgovine je za nas vsakdanji delovni proces, vi pa se morda prvič podajate v postopek izdelave spletne trgovine. Zato na sestanku pozorno poslušamo vaše želje in jim dodamo naše izkušnje. Ko najdemo skupni jezik se zaženejo delovni procesi izdelava spletne trgovine – oblikovanje prodajne in uporabniške poti, izdelava design-a in programiranje.
4. Izdelava spletne trgovine.

Oblikovanje spletne trgovine in programiranje običajno poteka nekaj tednov, kar je večinoma ravno dovolj časa, da vi pripravite vso potrebno vsebino. Seveda je izdelava spletne trgovine manjšega obsega krajša in izdelava spletne trgovine večjega obsega daljša.
5. Vnos vsebine, testiranje in optimizacija.

Ko je vsebina vnesena, se izdelava spletne trgovine še ne zaključi. Potrebno je še testiranje celotnega prodajnega postopka, skozi katerega se bodo dnevno vile vaše stranke, s čimer zagotovimo optimalno delovanje ter prijetno uporabniško izkušnjo.
Luxmedia service image top
Luxmedia service image bottom 3 steps
Izdelava spletne trgovine, ki prodaja

Izdelava spletne trgovine pri LUXmedia je v vseh korakih procesa izdelave spletne trgovine usmerjena v cilj naročnika - prodajo.
UX - User Experience

Uporabniška izkušnja je kralj spletne trgovine. Izdelava spletne trgovine z dobro izdelano prodajno potjo povečuje zadovoljstvo uporabnikov in prinaša prodajne rezultate.
100% zaprto kodni CMS sistem

Izdelava spletne trgovine v zaprto kodnem CMS sistemu nam omogoča neomejeno prilagodljivost, s čimer zadovoljimo vsako željo naših strank.
Kavica?
Ikona kava
Bottom content

Pomagamo vam pri prodaji


Izdelava spletne trgovine se za nas ne zaključi pri predaji spletne trgovine stranki.

Ker je potrebnega veliko znanja o vodenju spletne trgovine ter o sami prodaji na spletu, že cel čas svojim partnerjem pomagamo z vodenjem oglaševalskih kampanj, SEO optimizaciji spletne trgovine ter poprodajni analizi uspešnosti prodajnih procesov.
Postanite del naše družine.

Zadnje reference

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ikona skodelica kave
Sprejmete povabilo na kavo?
’’...pri nas kavica teče v potokih...’’