Spletne strani - Spletna stran v 6. korakih

 

Dobra kava se vedno prileže ob sklepanju novih sodelovanj. Naročnik pove svoje želje, kaj želi, kaj mu je najbolj pomembno. Pri nas omejitev NI. To kar si naročnik zaželi, lahko dobi. Zakaj?

Nismo omejeni z odprto-kodnimi sistemi ampak imamo svoj lasten CMS Minitron za urejanje spletnih strani, CRM, ERP, ki je na trgu že več kot 10 let. To pomeni 10 let razvoja, kar je odličen pokazatelj, da zadeva funkcionira. 

1. KORAK

Oblikovanje spletne strani  v photoshopu se prične po potrditvi sodelovanja. Tukaj se upošteva vse želje in zahteve, ki jih ima naročnik. Kot je svinčnik najboljši prijatelj listu papirja, je vloga pri risanju v Photoshopu enaka, vendar prenesena v digitalno verzijo. Rišemo, pišemo, speminjamo pozicije elementov, dodajamo ter odvzemamo barve, vse, da bo na koncu oblikovna verzija spletne strani takšna kot si jo je naročnik zaželel. Vsaka oblikovna predloga, od naslovne strani ter podstrani, so vedno poslane v predogled naročniku za kakršnekoli popravke ter dodelavo. 

2. KORAK

Po potrditvi oblikovnih predlog gredo le te v razrez, oz. v programiranje. Tukaj so na vrsti številke, kode, šifre, ki so seveda poznane programerjem. 

3. KORAK

Spletna stran je pri nas postavljena na poddomeno oz testno domeno, kjer lahko naročnik ves čas spremlja potek izdelave spletne strani. V času izdelave spletne strani lahko naročnik sproti podaja komentarje, kaj še dodati od vsebine, slik... V podjetju je pri nas vedno oseba, ki skrbi za nemoteno komunikacijo z naročnikom. Sam čas izdelave spletne strani je odvisen od tega, kako hitro naročnik priskrbi vso gradivo, ki je potrebno za izdelavo in objavo spletne strani.

 

Vmesna spletna stran v 6korakih

 

4. KORAK

V našem podjetju uporabljamo CMS MINITRON, ki je orodje, s katerim se upravlja in ureja spletne strani. To je zaprto-kodni sistem ki naročniku omogoča kar se da enostavno uporabo in urejanje spletne strani. Naročnika se v podjetju nauči celotnega postopka urejanja spletne strani ter se ga na takšen način v celoti pripravi na samostojno uporabo spletne strani. Skupaj gremo skozi postopek vstavljanja vsebine, od slik, tekstov ter preostalih sprememb na spletni strani.

5. KORAK

Temeljito analizo spletne strani naredimo ob koncu izdelave. Preverimo vse povezave, galerijo slik, kontaktni obrazec.... Spletno stran se prestavi oz. objavi na naročnikovi domeni.

6. KORAK

Ker pa nismo samo podjetje, ki naročniku izdela spletno stran, svetujemo tudi nadaljno pot, kako pridobiti na spletno stran čim več obiska. Saj ni dovolj, da se spletna stran samo izdela, potrebno jo je tudi promovirati. Poznamo ogromno kanalov, kako povečati obisk na spletni strani, od Facebook oglaševanja do Google Adwords. Katerega izbrati pa je odvisno predvsem od storitev ter želja, kaj želi naročnik doseči.

Pokličite nas za nasvet, povabimo vas na kavico :)

 


Naročite se na naše E-novice.

Tedensko spremljajte najbolj sveže novice ter nasvete s področja spleta.

povabilo na kavo splet