Spletne strani - Zakaj izdelava SPLETNE STRANI pri nas

 

Danes se vse dogaja na spletu in če ste v velikem morju mala riba, vas to lahko dobesedno pokoplje. Ali veste, da če spletna stran ni privlačna na prvi pogled, bo uporabnik takoj zapustil spletno mesto?

Včasih je bilo podjetje IN, če je imelo spletno stran, danes je podjetje IN, če ima spletna stran vse funkcije, da zadovolji dobro uporabniško izkušnjo. Tega pa spletne strani, ki so narejene s strani neizkušenega  posameznika, žal premalokrat dosežejo. Tukaj ne bomo poveličevali, zakaj smo mi dobri. Vsak bo zagovarjal svoj prav, dejastvo pa je, da če ne boste na spletu dobro predstavljeni je to slabo za vaš posel. Če ste sami strokovnjak na svojem področju, veste kaj in kako je potrebno poslovati, da zadeva funkcionira.

Kot primer.

Vrtnar nikoli ne more tako dobro oblikovati spletne strani, kot oblikovalec žal ne ve, koliko je potrebnega določenega gnojila za kakšno rastlino. Dobra primerjava? :)

 

Ok, sedaj pa gremo na 5 tistih res najbolj očitnih razlogov, zakaj je spletno stran bolje zaupati podjetju, ki se profesionalno s tem ukvarja.

 

1. ZAPRTO KODNI SISTEM MINITRON

Tisti, ki delujejo na področju spleta že dalj časa vedo, da je lasten CMS več kot pogoj. Tudi podjetja vedno bolj to zahtevajo, saj samo na takšen način lahko nudijo nemoteno delovanje spletne strani. V zadnjem času in tudi v prihodnje  bo vedno več vdorov v spletne strani, vedno več bo tega, da spletne strani ne bodo delovale in še veliko drugega.... Pri nas imamo lasten CMS MINITRON, ki omogoča, da spletna stran deluje nemoteno ves čas.   Ne glede na velikost vašega podjetja in ne glede na dejavnost, s katero se ukvarjate, je sistem Minitron idealen za nadzor in celovito vodenje vašega poslovanja. Največja prednost Minitrona je, da ne potrebujete nobenih inštalacij programske opreme na osebni računalnik, temveč le uporabniško ime in geslo ter internetno povezavo. Enostavno in hitro lahko do aplikacije dostopate od kjerkoli in kadarkoli ter tako upravljate in nadzirate dogajanje v vašem podjetju.

V Minitronu urejate in vzdržujete vašo spletno stran (CMS): urejate galerije, dodajate vsebino, dodajate slike in novice; nadzorujete poslovanje vašega podjetja (ERP) in upravljate odnose s strankami(CRM), kjer lahko svojim partnerjem pošiljate obveščanja o vaših izdelkih in storitvah, novostih, akcijah. Celotni Minitron je v slovenskem jeziku,saj je slovenski produkt. 

Zakaj bi razpršili vaše poslovanje, če imate lahko vse na enem mestu in dostopno 24/7 :)

 

urejanje spletne strani    vodenje strank

 

2. UNIKATEN DESIGN

Ne misliti, da smo samovšečni, res pa je, da smo velikokrat  bili deležni pohval, saj se vse spletne strani pri nas izrišejo na roko v Photoshopu in gredo potem v razrez. Ne delujemo po principu template-ov, ki se jih prenese iz spleta, ampak je po domače povedano vse iz glave. Že res, da se ideje iščejo na spletu, drugje, ampak ne delujemo po princpu v naprej pripravljene predloge, kar je velik plus za naročnike.

 

3. POSODOBITVE

V današnjem času se splet  spreminja skorajda dnevno. Orodja za samostojno izdelavo spletne strani vam žal ne omogočajo vseh posodobitev ki jih boste v 2018 nujno morali implementirati na spletno stran. Nujno je, za vse tiste, ki se boste v letu 2018 odločili za izdelavo spletne strani, da le to zaupate podjetju. Pri nas se vseh novosti že zelo veselimo, saj jih spremljamo na dnevni ravni.

 

Vmesna zakaj spletna stran pri nas

 

4. OPTIMIZACIJA

Kaj sploh je OPTIMIZACIJA? To je dejansko ves obisk ki ga zgenerirate na spleto stran. Se pravi po domače povedano, vaša spletna stran mora biti ''živa'' da privablja obiskovalce na vašo spletno stran. Brezveze je imeti spletno stran, če pa na njej ni obiska. Osnovno optimizacijo spletne strani ob izdelavi spletne strani pri nas tako ali tako dobite, medtem ko za neprofesionalno izdelane spletne strani žal tega ne moremo govoriti. Svetujemo pa vam tudi, kakšni so še prijemi, da pritegnete čim več obiskovalcev na vašo spletno stran.

 

5. VZDRŽEVANJE SPLETNE STRANI

Premalo se poudarja, da spletna stran ko je enkrat izdelana, nikoli ni do konca končana. Pa to ne misliti narobe, da ne bi bila pripravljena za objavo. Spletno stran je zaradi vseh novosti, ki se dogajajo na spletu, potrebno ves čas posodabljati. Samo tako lahko gre vaša spletna stran v koraku s časom. 

 

Ne skrbite, pri vseh naštetih razlogih  vam lahko pomagamo pri nas, samo pokličite nas, mi skuhamo kavico ter se ob tem pogovorimo.

 

 


Naročite se na naše E-novice.

Tedensko spremljajte najbolj sveže novice ter nasvete s področja spleta.

povabilo na kavo splet