Spletne strani

 Ali je to sploh možno? Imeti celotno poslovanje podjetja v enem samem programu (sistemu). ERP, CRM,  DAVČNA BLAGAJNA, CMS, .... Vse se upravlja z enim sami programom ki deluje NEMOTENO. Kako?

Lahko bi rekli, da je pri izdelavi spletne strani skupaj ''spacati'' vsebino za spletno stran mačji kašelj. Pa je temu res tako? Premalo podjetnikov posveča pozornost vsebini spletne strani. Zakaj je pomembna?

Vroča tema vsake spletne strani, ki pa se je lahko lotite tudi sami, če le veste kako. Ni težko, potreben je samo čas in volja. V končni fazi je od optimizacije odvisna pozicija spletne strani v iskalnikih.

Nam je seveda vse jasno, pa tudi tistim, ki se gibljejo v digitalnem svetu. Pa vseeno, veliko je tistih, ki jim je ta svet še vedno neznanka in sem spada tudi CMS. Cms (Content Management System) je sistem za upravljanje vsebine na vaši spletni strani.

Koliko je dejansko realna številka investicije v spletno stran, da podjetje dobi dobro spletno stran? Cene se pri izvajalcih zelo razlikujejo. Pri nekaterih se dobi spletno stran že za 300€, spet pri drugih se pod 2000€ sploh ne pogovarjajo. Zakaj takšne razlike?


Naročite se na naše E-novice.

Tedensko spremljajte najbolj sveže novice ter nasvete s področja spleta.

povabilo na kavo splet