Fotografija - Lepa fotografija lepo mesto najde

Fotografija-LUXmedia

 

Vprašajte se, kaj vas zadrži na določeni spletni strani. Če je spletna stran podkrepljena z lepimi fotografijami, je velika verjetnost, da boste na spletni strani ostali in brskali še naprej. Vsaka spletna stran ki je dobra, je podkrepljena z dobrim slikovnim materialom. Slike oz. fotografije so tiste, ki na primeren način predstavijo izdelke, storitve in s tem tudi podjetje.

 

Slika pove več kot tisoč besed

Ta rek več kot velja v današnjem svetu. Fotografija kot taka je tehnika ki se trajno zapiše. Vsebina so predmeti v mirovanju ali pa nek pojav ulovimo v gibajočem se trenutku. V dobesednem prevodu fotografija pomeni risanje s svetlobo.

Danes za najbolj razširjenega velja digitalni zapis, obstajajo pa tudi kemični in mehanski zapisi, ki so bili popularni še pred časom digitalnega fotografiranja. S samim razvojem fotografije so se razvile tudi različne fotografske zvrsti, ki so si za svojo sliko izbrale različne motive in teme. Vsaka poudarja in se osredotoči na določen del predmeta, ki ga želi zajeto v sliko.

Nekaj zvrsti fotografije:

· Umetniška

· Reporterska

· Znanstvena

· Astro

· …

 

Vmesna

 

Lux fotografija

Posneti dobro fotografijo še zdaleč ni tako enostavno, kot mogoče zgleda na prvi pogled. Vsi radi pogledamo dih jemajoče fotografije na raznoraznih razstavah, na spletu, pa vendar, ali veste koliko je potrebnega truda za res dih jemajoče fotografije? Avtor fotografij vedno vloži ves svoj trud da ujame tisti magični trenutek ki mu pravimo: ''oh in wauu''. Vsa skrivnost je seveda tudi v fotoaparatu. Če avtor ne bo znal izkoristiti vseh funkcij, ki jih fotoaparat ponuja, je lahko kljub odličnemu fotoaparatu slika slaba.

Naš postopek da boste na koncu zadovoljni partner obsega veliko korakov, da dosežemo končni rezultat, ki bo navdušil vas in tudi nas.

Po fotografiranju vse fotografije naknadno obdelamo s posebnimi postopki, da jih kar najbolje prilagodimo vašim željam in potrebam. Ta proces je sicer dolgotrajen in navadno vzame več časa kot samo fotografiranje, vendar je za končen rezultat zelo pomemben. Vaše slike namreč tako kar najbolje prilagodimo ciljnemu občinstvu. Fotografiramo v glavnem v namenskem studiu, po želji tudi na terenu. Tako kot vedno, se bomo trudili, da iz fotografij iztisnemo kar največ in da predstavijo to, s čimer se ukvarjate, na najboljši možen način.


Naročite se na naše E-novice.

Tedensko spremljajte najbolj sveže novice ter nasvete s področja spleta.

povabilo na kavo splet